Se împlinesc 30 ani de la Revolutie!

Se împlinesc 30 ani de la Revolutie!

Se împlinesc 30 ani de la Revolutie!

Se împlinesc treizeci de ani de la începutul Revoluției Române. Într-un oraș care era un simbol al luminii în acele vremuri întunecate, mii de tineri ies pe străzi la Timișoara pentru a striga 'Jos comunismul!' și a cere libertate. Din păcate, regimul comunist criminal s-a opus cu vehemență schimbării și a urmat un șir de violențe din partea instituțiilor de forță pentru care nimeni nu a plătit până astăzi. Dar mișcarea odată începută nu a mai putut fi oprită și în câteva zile Bucureștiul va prelua ștafeta, dând propriul tribut de sânge pentru înlăturarea dictaturii.

Un grup de complotiști, fideli cauzei sovietelor, reușesc să deturneze sensul democratic anticomunist și să preia conducerea țării prin minciună, dezinformare și violență. Se vor perpetua la putere până în zilele noastre, definitivând preluarea puterii economice prin construirea unei rețele care va aduce împreuna structuri continuatoare ale securității, activiști ai partidului comunist înfrățiți cu lumea interlopă.

Supraviețuitorii temnițelor comuniste, în ciuda vârstei înaintate, se organizează în PNȚCD și readuc, dupa mari eforturi, România către lumea democrațiilor occidentale si Alianța Nord Atlantică.
Revoluția a obținut succese importante pe calea decomunizarii si democratizarii țării, dar ele nu sunt încă ireversibile. Evenimentele ultimilor ani au demonstrat ce poate face un grup infracțional odată ajuns la putere și cât de nefunctionale si periculoase sunt instituții care ar trebui să protejeze statul și cetățenii săi de abuzuri - CSM, Avocatul Poporului, Curtea Constituțională.
Pe de altă parte, există prea multe erori, sentințe nedrepte, neuniforme și întârziate care ne indreptățesc să presupunem presiuni și influențe oculte în actul de justiție.
La treizeci de ani de la înroșitul Decembrie 1989 România are nevoie de politiceni onesti, responsabili si dedicati care sa implineasca idealurile si aspiratiile din acele zile.
PNȚ Maniu-Mihalache cinstește memoria eroilor anticomunisti ai anilor 90 și îi cheama alături pe toti aceia care își doresc o reprezentare bazată pe moralitate, dăruire și caracter.

Eroi au fost,eroi sunt încă
Și-or fi în neamul românesc!
Căci rupți sunt ca din tare stâncă
Românii orișiunde cresc.

Close