Alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare

Alegerile parlamentare sunt un prilej pentru PNȚ Maniu Mihalache de a se prezenta cu principii, valori și oameni. Noi vrem să arătăm că sacrificiile lui Maniu și Coposu nu se sfârșesc în derizoriu și rușinea in care a ajuns PNȚCD confiscat de impostori. Pentru vechii țărăniști, asta este foarte important. Pentru publicul larg, dorim să arătăm că atașamentul la valorile democratice, Uniunea Europeană și libertățile individuale și colective nu sunt apanajul exclusiv ale unor formațiuni promovate strident, ci se pot îmbina firesc cu cei care prețuiesc tradiția și valorile creștine.
PNȚ Maniu Mihalache este un proiect pentru viitor, atent la prezent și care își asumă cu mândrie trecutul. Nu vom sacrifica o construcție politică onestă pentru locuri in Parlament sau administrație, oricât de mult ar durea. Pentru ca Iuliu Maniu să reușească Marea Unire, mai multe generații au luptat, începând cu Scoala Ardeleană. Corneliu Coposu și colegii săi au întors România în rândul țărilor civilizate după ce au trecut prin calvarul închisorilor și privațiunile statului comunist.
Păstrând proporțiile, ceea ce ne propunem noi este să deschidem drumul unei reconstrucției a României moderne, care să își păstreze identitatea și valorile și să deschidem partidul către cei care apreciază politica bazată pe caracter și dăruire, deschis noilor generații cu care împărtășim aceleași valori.

Close