Cine suntem

TRECUT PENTRU VIITOR

PNŢ Maniu-Mihalache - PNŢMM - este continuatorul în spirit, principii si valori al PNŢ și al PNTCD, reînființat sub acest nume de către Corneliu Coposu în decembrie 1989 împreună cu naţional-ţărăniştii supravietuitori ai terorii comuniste.

 

Scopul principal al PNŢ Maniu-Mihalache este refacerea României autentice, distrusă in perioada comunistă și în continuare desfigurată in perioada de „tranziţie” din 1989 pana in prezent. Dorim redarea credibilității instituţiilor democratice ale statului, în frunte cu parlamentul, înnoirea reală a clasei politice prin eliminarea elementelor politicianiste corupte, “baroni” hrapareti si aservitii lor politici, prin înlăturarea relei-credințe, a incompetenței și imposturii la nivelul exercitării funcțiilor publice. Dorim realizarea unei legislații clare, simple, ușor de înțeles și de respectat.

 

Altfel spus, dorim impunerea unui comportament moral în politică.
Dezideratul principal al nostru este împlinirea idealului naţional, respectiv unificarea României cu Republica Moldova.

 

Nu suntem un partid paseist, radacinile trecutului ne inspira si situatia actuala dezastruasa, economica si sociala ne obliga la o activitate politica sustinuta la cel mai inalt nivel de tinuta si moralitate.

 

Sustinem evolutia moderna si integrarea Romaniei in lumea civilizata, democratica si progresista a occidentului euro-atlantic in opozitie cu conceptul autoritarist, retrograd si alienat al orientului.

 

Sustinem exercitarea in deplina libertate a tuturor drepturilor umane, dezvoltarea social-economica si culturala a tarii, a comunitatilor teritoriale, a familiei si a individului in armonie cu traditiile si valorile poporului roman. Dorim realizarea in Romania a unui stat cu adevarat in slujba propriilor cetateni, in totala opozitie cu “statul opresor” realizat cu rea vointa si in deplina vinovatie de catre clasa politica la putere in Romania. Dorim ca cetatenii sa aleaga in deplina cunostiinta de cauza, tot ce are mai bun Țara Românească, astfel încât guvernarea si legislatia, eficiente si oneste, sa poata duce la dezvoltare si modernizare, la sisteme de educatie si de sanatate eficiente, la un sistem de aparare a Romaniei consistent, la o viata civilizata in siguranta, in esenta sa aduca o raza de speranta in mai bine pentru toti.

 

Doar aducand la putere oameni morali de cacarcter si competenti din elitele tarii se poate ajunge la o buna guvernare a tarii!

 

În tradiţia PNŢ, sprijinim renaşterea satelor prin instituirea de facilităţi asigurătoare pentru înfiinţarea şi dezvoltarea activităţilor agricole şi neagricole, profitabile şi autosustenabile şi prin dezvoltarea infrastructurilor educaţionale, de sănătate, edilitare şi culturale, în vederea reîntoarcerii şi stabilizării tinerilor la sate.

 

Prin rolul pe care l-a jucat în realizarea idealurilor naţionale, în lupta împotriva dominaţiei străine şi a totalitarismului, prin eroismul fruntasilor sai politici, prin permanenta slujire a neamului romanesc PNŢ, a devenit simbolul Rezistenţei Naţionale şi deţinătorul necontestat al legitimităţii democratice în ţara noastră. Aceste însuşiri îi conferă dimensiunea de reper moral al vieţii politice din România de astăzi si dreptul de a fi actuala speranta a cetatenilor pentru un trai mai bun in Romania.

 

Scopul intern al PNŢ Maniu-Mihalache este reunirea tuturor naţional ţărăniştilor într-un singur partid naţional ţărănesc, cu identitatea, doctrina şi valorile autentice naţional ţărăniste, astfel încât să fie continuatorul recunoscut al PNŢ şi PNŢCD. PNŢMM va urmări fuzionarea cu PNȚCD, imediat după eliminarea de la conducerea acestuia a impostorilor străini de partid, care s-au infiltrat în PNȚCD pentru a-l menţine la cote electorale infime, în interesul altor structuri şi forţe politice.

 

Mihai Grigoriu

 

24 mai 2018

 

Bucuresti

Devino voluntar

Si tu poti face acum parte din familia Partidului National Taranesc Maniu-Mihalache. Completeaza formularul.

Close