Oamenii noștri

Radu Rizescu

Presedinte PNTMM

Radu Rizescu(născut pe 17.03.1966 în Constanța), a terminat Facultatea de Electronică și Telecomunicații la Politehnica din București. În prezent este antrepenor și conduce o societate ce activează în domeniul comercial. Este membru al PNȚCD din anul 2004, având funcții de conducere la nivel local și național. Începând cu anul 2008, realizând că partidul a fost confiscat de persoane nereprezentative pentru spiritul național-țărănist, a participat la încercarea de a determina o schimbare democratică a conducerii PNȚCD. Realizând că justiția refuză să judece nepărtinitor soarta partidului al cărui nume se confunda cu unitatea națională și rezistența anticomunistă, a luat decizia de a activa în Partidul Național Țărănesc Maniu-Mihalache, împreună cu o majoritate semnificativă a membrilor vechiului partid. La congresul din martie 2019 a fost ales președinte al partidului.

Alexandru Kala Popescu

Secretar General PNTMM

Alexandru "Kala" Popescu, matematician de profesie, a studiat științele politice la Universitatea de Stat din Jackson în perioada 1993-1995. Este membru PNȚCD din 1990 și a deținut și funcția de președinte al organizației de tineret a partidului, fiind totodată șef al cabinetului senatorial al președintelui PNȚCD Corneliu Coposu. În 2008 a fost ales secretar general al PNȚCD, la un congres extraordinar unde președinte a fost ales Radu Sârbu, iar în 2010 – șef al organizației București a partidului. Consecvent principiilor și valorilor tradiționale s-a înscris în PNȚ Maniu-Mihalache,iar la Congresul din martie 2019 a fost ales secretar general al partidului.

Gheorghe Șiman

Vicepresedinte PNTMM

Gheorghe Șiman s-a născut in Sighet și a urmat Liceul Dragoș Vodă din localitate. A urmat cursurile Facultății de Medicină Veterinară din Cluj, locuiește și profesează in Tîrgu Lăpuș. Este membru PNȚCD din anii 90, conduce organizația Maramureș de peste 15 ani. Este un luptător neobosit împotriva imposturii din PNȚCD și s-a alăturat din primele clipe eforturilor de a reface spiritul național-țărănist prin PNȚ Maniu-Mihalache. În fiecare an organizează cu multă dăruire și profesionalism în luna februarie manifestările omagiale dedicate lui Iuliu Maniu la Sighet. La Congresul din martie 2019 a fost ales vicepreședinte al partidului

LIVIU FLOAREA

Vicepresedinte PNTMM

Liviu Floarea (născut pe 4 iulie 1970) este vicepreședinte al PNȚ Maniu-Mihalache din 30 martie 2019. A fost membru al PNTCD din martie 2004, detinand mai multe functii de conducere in perioada 2004-2016. A rămas alături de majoritatea membrilor PNȚCD atunci când forte oculte au sechestrat acest partid și s-a implicat în apariția PNȚ Maniu-Mihalache. Valorile creștin-democratiei sunt cele care stau la baza convingerii că național-țărăniștii au un cuvânt important de spus in istoria viitoare a României.

Mihai Grigoriu

Presedinte de onoare

Mihai Grigoriu(nascut in 17.03.1945) avand tatal decedat, nejudecat si necondamnat, la Jilava in 1949, unde era detinut abuziv. Mai multi membri ai familiei sale au suferit condamnari si persecutii politice. A studiat in Bucuresti, terminand sef de promotie: Liceul Tudor Vladimirescu Sectia Real 1963 si IPB Fac. Automatica 1968. Este membru PNTCD din 6 ianuarie 1990, ocupand la nivel local si national mai multe functii: secretar general adjunct, vicepresedinte si secretar general. A reprezentat PNTCD in Camera Deputatilor in legislatura 1996-2000. Din iunie 2008 a luptat in prima linie, pe plan juridic, impotriva imposturii care s-a instaurat in PNTCD. A infiintat PNT Maniu-Mihalache asigurandu-i recunoasterea juridica la 30 oct. 2016, avand functia de presedinte al partidului. La congresul din 30 martie 2019, s-a retras si a fost ales Presedinte de Onoare.

GHEORGHE BERINDE

Vicepresedinte Birou National de Conducere

Născut pe 6.03.1962 în Negrești Oaș, a lucrat ca sudor in orașul natal si în Satu Mare până in 1990, apoi a înființat o societate comercială pe care o conduce și in prezent. S-a înscris in 1990 in PNȚ, fiind ales in funcția de președinte al organizației locale si apoi primvicepreședinte al organizatiei judetene, participând cu bune rezultate la campaniile electorale la care partidul a fost inscris. A așteptat 10 ani schimbarea conducerii nereprezentative a PNȚCD pe calea negocierilor, alegerilor sau justiției. În 2018 a decis, împreuna cu colegii săi mai vechi și mai noi, să înființeze organizația județeană Satu Mare a Partidului Național Țărănesc Maniu Mihalache. Consideră că are datoria morală și trebuie să lupte pentru a aduce Partidul National Țărănesc Maniu-Mihalache acolo unde-i este locul, adică în linia întîi a politicii din România.

MARIA EMANUELA ZAHARIA

Membru Biroul National de Conducere

Nascuta pe 23.02.1949 la Bucuresti, este presedintele Organizatiei Prahova si membru supleant al Biroului National de Conducere al PNT Maniu-Mihalache. A avut in familie mama si doi unchi membri ai PNȚ,a studiat medicina la Iași, apoi s-a specializat in ATI. Din 2002 este medic primar la Campina unde a fondat 'Iubiti Copiii', organizatie care s-a ocupat de cresterea si ingrijirea a peste 100 de copii, oferind si adapost pentru tinerele mame in cele 3 case de tip familial pe care le-a construit pana in prezent. A adoptat din 1998 pana in 2004 trei fete: Andreea, Ioana si Giovana. S-a inscris in 2004 in PNTCD, iar din 2016 este membra a PNT Maniu-Mihalache, unde militeaza pentru adoptarea unei legislatii favorabile mamelor si copiilor, plecand de la experienta acumulata in societatea civila.

Valentin Păcurar

Membru Biroul National de Conducere

Marian Tunaru

Vicepresedinte PNTMM

Aurel Gavrea

Membru Biroul National de Conducere

Aurel Gavrea(născut în Bârsăul Mare,județul Sălaj, la data de 6 ianuarie 1949) a absolvit Facultatea de Drept la UBB Cluj. A participat activ la Revolutia din Decembrie 1989 si este membru al 'Asociatiei 21 Decembrie' fara a beneficia de facilitatile statutului de revolutionar. Face parte dintre fondatorii organizatiei PNTCD Salaj in ianuarie 1990, iar in prezent locuieste in Satu Mare. Este unul din initiatorii proiectului Bancii Transilvania, al carei actionar este si in prezent, avand investitii si in alte societati comerciale din Gherla si Zalau. A fost printre primii care au hotarat sa participe la refacerea prestigiului PNT afectat de impostura, prin implicarea in formarea si dezvoltarea PNT Maniu-Mihalache.

Close